Járványügyi intézkedési terv

2021. november 8-ától változik iskolánk Egészségügyi válsághelyzetre vonatkozó intézkedési terve.

Az intézkedési terv letölthető ITT!

A legfontosabb változások:

  1. Külső személy az épületbe csak orrot és szájat eltakaró maszk viselése, kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérés után léphet be.
  2. A hivatali ügyintézés csak ügyfélfogadási időben és csak előre bejelentett időpontban történhet. Az időponttal nem rendelkező személyek figyelmét felhívjuk az időpont foglalásra.
  3. Titkársági fogadóóra: minden munkanap 8.00 – 14.00 óra. Bejelentkezés: 96/430-055 a Nádor tér 4. telephelyen, Bejelentkezés: 96/418-930 a Szabóky Intézményegységben.
  4. Hivatali ügyintézés céljából érkezőknek az intézményben maszk viselése kötelező.


SPORTLÉTESÍTMÉNYEK HASZNÁLATA

  1. Tornatermet bérlőink esetében a 12 év feletti sportolók esetében a védettségi igazolvány felmutatása kötelező.
  2. Kísérő az iskolaépületbe nem léphet be, várakozni az iskolaépület előtt lehet.
  3. Védettségi igazolvány nélkül sportoló (edző) nem látogathatja az iskolát sportolási céllal.
  4. Az intézménybe belépésre jogosult a külső látogatókra vonatkozó szabályokat köteles betartani, azaz az orrot és szájat eltakaró maszkot a közösségi tereken viselnie kell, a belépéskor kézfertőtlenítés és testhőmérséklet ellenőrzése után léphet be.
  5. A védettségi igazolások meglétéről a bérlő képviselője bűntetőjogi felelősségében nyilatkozatot adhat ki, amelyben a saját maga által ellenőrzött adatok valódiságáért felel!


TANTEREMBÉRLÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

  1. Tantermek bérlői esetében szintén csak védettségi igazolvány bemutatásával, az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, testhőmérséklet mérés és kézfertőtlenítés után léphetnek az intézménybe. A maszkot az intézményben tartózkodás ideje alatt folyamatosan viselni kell!

E-kréta