Digitális munkarenddel kapcsolatos tájékoztatás

 

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

 

A Kormány a koronavírusos járvány megfékezése érdekében 2020. március 16-tól tantermen kívüli digitális munkarendet vezet be!

 

A digitális munkarend bevezetésével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom:
- A tanulók a tanszereikért a következők szerint jöhetnek be az iskolába (kiscsoportos keretek között a portán fogják beengedni őket) :
1/9.évfolyam és SzH/1. éffolyam és 1/12. évfolyam: KEDD 9-11 óráig
2/10., 3/11., SZH.2. évfolyam: KEDD 11-13 óráig
Pótfelvétel: SZERDA 9-11 óra között

 

A minisztérium a duális gyakorlati képzőhelyek fogadókészségének felmérését kérte az intézménytől. Amíg ez a felmérés nem készül el, addig a tanműhelyi és a tanulószerződéses gyakorlat az iskolai rendhez hasonlóan nem valósulhat meg a gyakorlati foglalkozásra járással!

 

A Tisztelt Szülők és a Kedves Tanulók figyelmét felhívjuk, hogy a digitális oktatással kapcsolatban elsősorban a KRÉTA üzenetküldő és Házifeladat modulját vegyék alapul! A digitális oktatás ezen a platformon fog iskolánkban főként működni. A tanyanyagokat ezen a portálon fogjuk átadni!

 

Kérem a tanulókat, hogy a beosztott tanítási napoknak megfelelően a szaktanár által küldött tananyagot sajátsák el, a megadott határidőben a számonkéréseket készítsék el! A tanulók ne szünetnek és ne szabadságnak fogják fel a kialakult helyzetet, tartózkodjanak otthon és foglalkozzanak a tananyagrészek elsajátításával!

 

Az iskola felmérést készít az osztályfőnökökön keresztül kik azok a tanulók, akik nem férnek hozzá (eszköz, internet ellátottság hiánya miatt) a digitális tananyagokhoz! Kérem a szülőket, jelezzék legkésőbb ma estig az osztályfőnöknek ezen problémájukat!

 

A tantermen kívüli digitális oktatás a felnőttoktatásra is vonatkozik, a feladat leadása és a számonkérése azokon a napokon valósul meg, amikor a tanulóknak tanórája lenne! Kérem figyeljék a szaktanárok által kiadott tananyagokat és otthoni irányított tanulással sajátítsák el a tananyagot és a megadott számonkéréseket végezzék el!

 

Fontos, hogy a tananyagok átadásánál és számonkérésénél időkorlátot vezetünk be! A távoktatás szabályai szerint igykezünk az egy napi maximum 3 tantárgy tananyag tartalmának átadására. Az átadás intervalluma hétköznapokon: 8.00 - 12.00 óra között valósul meg. Az egyes tananyagrészek számonkérésére is ezt az időintervallumot fogjuk megadni, így kérem, hétköznapokon tartózkodjanak otthon és figyeljék az értesítseket!

 

További információk átadására a KRÉTA felület, az osztály messenger csoport és az Önök által megadott email címek fognak szolgálni!

 

Üdvözlettel:

Árvai Zsolt igazgató

Tovább

Intézménybezárással kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy tantermen kívüli digitális munkarendet vezetnek be 2020. március 16-tól (hétfő), ennek értelmében a tanulók nem mehetnek be az oktatási intézménybe!

Tovább

Ideiglenes felvételi rangsor

Megtekinthető az ideiglenes felvételi rangsor a 2020/2021-es tanévre a Felvételi információk menüben az Ideiglenes felvételi rangsorra kattintva!

Tovább

Nyitott Kapuk Napja

2019. november 15-én és 2019. november 19-én 15.00 órától

Tovább

Pályaválasztási kiállítás

2019. október 25. 9.00 - 16.00 óra között

Tovább

Építsd a jövőd! - ÉPÍTŐIPARI SZAKMAI TALÁLKOZÓ

2019. OKTÓBER 16.

A rendezvény programja

Győri SZC Hild József Építőipari Szakgimnáziuma

9021 Győr, Szent István út 1.

10:00 MEGNYITÓ
10:00 - 15:00 KORSZERŰ ÉPÍTŐANYAGOK, ÉPÜLETSZERKEZETEK, ENERGETIKA KONFERENCIA
10:00 - 15:00 KORSZERŰ ÉPÍTŐANYAGOK, ÉPÜLETSZERKEZETEK, ENERGETIKA GYAKORLATI BEMUTATÓK

Győri SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

9024 Győr, Nádor tér 4.

9:30-tól KÖSZÖNTŐ
10:00 - 15:00 ÉPÍTŐIPARI KIÁLLÍTÁS
10:00 - 15:00 SZAKMAI INTERAKTÍV BEMUTATÓK

További részletek a programról

Tovább

Felvételi felkészítő Győri Szakképzési Centrum 2019

A Győri Szakképzési Centrum a középfokú felvételi eljárás keretében szervezett központi írásbeli felvételi vizsgára felkészítő foglalkozásokat szervez nyolcadik osztályos diákok részére.

A felkészítő foglalkozásokon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációs adatlapot áll módunkban figyelembe venni a jelentkezés sorrendjének megállapításánál, hiánypótlásra nincs lehetőség. A regisztráció során kért adatokat kizárólag a felvételi felkészítő foglalkozások megszervezéséhez kapcsolódóan kezeljük, harmadik félnek tovább nem adjuk, és a felkészítés zárása után nyilvántartásunkból töröljük.

Azon nyolcadik osztályos tanulók jelentkezését várjuk, akik szeretnének a központi írásbeli felvételi vizsga időpontjáig rendszeresen részt venni a regisztrációs adatlapon megjelölt foglalkozások valamelyikén. A meghirdetett foglalkozásokat legfeljebb 20 fős csoportokban szervezzük, a csoportok férőhelyei a regisztráció sorrendjében kerülnek feltöltésre. Egy regisztrációs adatlap kitöltésével egy felkészítő foglalkozásra lehet jelentkezni. Amennyiben mindkét tárgyból (matematikából és magyar nyelvből is) szeretne felkészítőn részt venni, két külön regisztrációs adatlapot kell kitölteni! A regisztrációról visszajelzést küldünk.

A felkészítés az október 1-jétől kezdődő héten indul.

Regisztrálni a www.gyoriszc.hu/oktatas illetve a www.gyoriszc.hu/hirek oldalon lehet!

Tovább

Köszöntő

Árvai Zsolt igazgatóKedves Látogató!

Örülök, hogy iskolánk weblapját felkereste. Remélem, hogy hasznos tudnivalókat talál iskolánk képzési rendjéről, oktatott szakmáinkról, az iskola mindennapi életéről. Ha az olvasottakon kívül bármilyen kérdése van, vagy információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére telefonon, vagy személyesen is.

Árvai Zsolt
igazgató

Kréta E-ügyintézés

E-kréta

KAFFEE elektronikus ügyintézés

KAFFEE

 

Felhasználói segédlet »

E-kréta