Iskolai oltási program

Tisztelt Szülő!

Kérjük, a tájékoztató levélben foglaltaknak megfelelően - amely letölthető ITT - legkésőbb 2021. augusztus 25-ig töltse le és küldje vissza az itt található nyilatkozatát, hogy az iskolai oltást az előírások szerint tudjuk szervezni!

Minden tanuló szülőjének vissza kell küldeni a nyilatkozatot kitöltve, annak is, akik nem kérik a védőoltás beadását, vagy már beadatták a védőoltást a gyermeknek!

Nagykorú tanulóknak szóló tájékoztató levél ITT tölthető le!

Kérem szíves együttműködésüket!

Köszönettel: Árvai Zsolt igazgató

 

A jelentkezési lap ITT tölthető le!

A hozzájáruló nyilatkozat ITT tölthető le!

Fontos, hogy oltási igény esetén a jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot is le kell adni az oltást végző személyzetnek!

Tovább

Elektronikus beiratkozás segédanyaga

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

A középfokú oktatásba felvétert nyert tanuló esetében kérjük használják a KRÉTA elektronikus beiratkozás funkcióját. Ehhez segítséget ad a mellékelt segédanyag, melyet ITT tölthetnek le!

Tovább

Köszöntő

Árvai Zsolt igazgatóKedves Látogató!

Örülök, hogy iskolánk weblapját felkereste. Remélem, hogy hasznos tudnivalókat talál iskolánk képzési rendjéről, oktatott szakmáinkról, az iskola mindennapi életéről. Ha az olvasottakon kívül bármilyen kérdése van, vagy információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére telefonon, vagy személyesen is.

Árvai Zsolt
igazgató

Kréta E-ügyintézés

E-kréta

KAFFEE elektronikus ügyintézés

KAFFEE

 

Felhasználói segédlet »

E-kréta