Intézménybezárással kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy tantermen kívüli digitális munkarendet vezetnek be 2020. március 16-tól (hétfő), ennek értelmében a tanulók nem mehetnek be az oktatási intézménybe!

Kérjük Önöket, hogy a rendkívüli állapotra tekintettel figyeljék gyakran a legfrissebb híreket, kiváltképp a kormány és az oktatási akciócsoport közleményeit.

Azon tanulók, akiknek tanulmányi felszerelése az iskolában maradt, azok az iskola vezetésének utasítása szerint jöhetnek be kis létszámokban az iskolába, hogy haza tudják vinni a tanuláshoz nélkülözhetetlen tankönyveket, füzeteket.

A tanulószerződéses gyakorlati képzőhelyen gyakorlati foglalkozásra - a gyakorlati képzőhellyel előre egyeztetve - sor kerülhet, midaddig, míg más információt ezzek kapcsolatban nem osztunk meg Önökkel.

Az iskolai tanműhelyi gyakorlattal kapcsolatban egyenlőre a tantermen kívüli digitális munkarend érvényes, azaz a tanulók nem jöhetnek gyakorlatra az iskolába!


Üdvözlettel:

Árvai Zsolt igazgató


 

Köszöntő

Árvai Zsolt igazgatóKedves Látogató!

Örülök, hogy iskolánk weblapját felkereste. Remélem, hogy hasznos tudnivalókat talál iskolánk képzési rendjéről, oktatott szakmáinkról, az iskola mindennapi életéről. Ha az olvasottakon kívül bármilyen kérdése van, vagy információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére telefonon, vagy személyesen is.

Árvai Zsolt
igazgató

Kréta E-ügyintézés

E-kréta

KAFFEE elektronikus ügyintézés

KAFFEE

 

Felhasználói segédlet »

E-kréta